Coaching

Kinderdagverblijven geven jaarlijks grote bedragen uit aan externe coaches en adviseurs, maar hoe weet u welke vorm van coaching voor uw specifieke kinderopvang de juiste is? Hoe weet u welke vorm van advies het beste werkt en welke training het hoogste resultaat geeft zodat uw geld, tijd en aandacht goed besteed worden en de gemaakte kosten te verantwoorden zijn? Het antwoord is: als de coach uw organisatie kent.

Wilt u een goede balans vinden tussen de wensen van ouders, personeel, de branche en de mogelijkheden van uw kindercentrum, dan kunnen wij daar heel gericht aan werken. Door onze ruime ervaring in de kinderopvang voorzien wij u continue van een gedegen en betrouwbaar advies. Dit geldt voor zowel de ouders als de kinderopvang. Ons motto betreffende coaching is: gedegen vakkennis gekoppeld aan inzicht en ervaring in de kinderopvang.

Tevens coachen en trainen onze klanten ook dagelijks via de telefoon. Zo kan er onmiddellijk op een situatie worden ingegaan en krijgt u direct feedback.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van coaching voor kinderopvang? Bel 0180 55 59 11 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AddThis Social Bookmark Button

Hoe kan DebiCare u helpen?

Ervaringen KDV Kids Lodge

logo

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je hier aan!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Ontvang HTML?
Code:

Laatste nieuws lezen?